Taakkaa kevyemmäksi lähettiretriitti - 2.6.–7.6.2025

28.8.2024

TAAKKAA KEVYEMMÄKSI

Lähettiretriitti

2.6.–7.6.2025

Evankelistakoti, Ajosharjuntie 59, 35700 VILPPULA

 

Olemme kokeneet ahdistavia epävarmuuden aikoja, jotka ovat vaikuttaneet kaikkiin ihmisiin eikä vähiten lähetteihin. Jotkut heistä ovat kokeneet menetyksiä, pettymyksiä, muutoksia, kulttuuristressiä, paluuongelmia, huolta läheisistään ja terveydestään, järjestö- ja työryhmäongelmia. Jollakin on traumaattinen kokemus taustalla tai hän on muuten kriisitilanteessa. Joku tarvitsee välitilinpäätöksen tekemistä siirtyessään uuteen työhön tai jäädessään eläkkeelle. 

 

Lähettiretriitti on tarkoitettu läheteille, jotka ovat kotimaassa pidemmällä tai lyhyemmällä jaksolla. Siihen voivat osallistua myös lähetit, jotka ovat olleet Suomessa jonkin aikaa. Lähettiretriitti täydentää muita lähettien tukimuotoja, kuten paluuryhmiä ja työnohjausta, tarjoamalla viiden vuorokauden intensiivisen jakson, jossa keskitytään lähetin oman elämän kysymyksiin ja haasteisiin. 

 

Työskentelytapana ovat luennot, oma työskentely ja kahdenkeskiset keskustelut koulutetun ohjaajan kanssa. Retriitissä noudatetaan kansainvälisen Le Rucher Ministries keskuksen toimintaohjelmaa, joka pohjautuu Raamattuun ja jossa hyödynnetään psykologista osaamista. Lähetti voi saada työkaluja työkykyisenä pysymiseen ja syvempään jumalasuhteeseen. On hyvä jatkaa eteenpäin, kun taakat on saatu purettua. 

 

Saapuminen Evankelistakodille maanantai-iltana 2.6. klo 18 mennessä. Retriitti päättyy lauantaina 7.6. lounaaseen. Osallistuminen edellyttää kokoaikaista mukanaoloa. 

Hinta Täysihoito omin liinavaattein 525 euroa

  

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake ja palauta se osoitteeseen: pirjo.alajoki@om.org

Ilmoittautumiset 22.4.2025 mennessä. 

Osallistujamäärä on rajoitettu.

Laskutus 12.5.2025

 

Lisätietoja 

Markku Virkkilä: markku.virkkila@pp.inet.fi p. 050 341 5483 

Pirjo Alajoki: pirjo.alajoki@om.org p. 041 524 1946 

 

Retriitin järjestävät Suomen Lähetysneuvoston lähettihuolto ja STEP-opintokeskus